Game changing sportleggings waarin je er WEL leuk uitziet

Ja, we zien er graag stijlvol uit bij iedere gelegenheid. Ook tijdens het zwoegen in de sportschool, vinden we het belangrijk dat onze outfit er knap uitziet. Maar eerlijk is eerlijk, bij het aanschaffen van een nieuwe sportlegging kiezen we vaak voor eentje van Nike. Als jij in de sportschool om je heen kijkt zie je steeds dezelfde zwarte legging… Niets mis mee, maar als je een nieuwe sportlegging wil kopen, heb je misschien wel een keer behoefte aan iets anders, toch?

Wij zijn gaan zoeken en vonden heel veel leuke sportleggings. Zoveel, dat we bijna niet meer kunnen kiezen. Daarom hebben wij leukste sportleggings op een rijtje gezet die nèt even anders zijn. Je kan gaan voor een zwarte variant, maar een gekleurd exemplaar of een exemplaar met een stoere print is nog knapper. Met één van deze sportleggings wordt een bezoekje aan de sportschool (bijna) leuk… Bekijk en shop ze hieronder!

[show_boutique_widget id=”713757″]

Ben jij een echte sporty spice?
> Zo fix je die cornrows voordat je gaat sporten

Avocado is dus niet zo’n goed idee!
Dit kun je beter NIET eten voor het sporten

We have the answer…
> Zo vaak moet je sporten om gezond te blijven

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »