Zalando lanceert een nieuwe lijn

Na lang wachten is hij er dan eindelijk: Zalando’s beautylijn. Deze lijn bevat alles wat je nodig hebt. Van huidverzorging tot lippenstiften en van haarverzorging tot Korean beauty. En het mooiste van allemaal is dat je al deze beauty producten kunt bestellen met gratis verzending. Beginnen jouw handen ook al te jeuken? Die van ons namelijk wel!

Unleash Your Beauty

Het idee van de campagne is om iedereen aan te moedigen zijn of haar ‘innerlijke schoonheid te ontketenen, individualiteit te omarmen en zichzelf te bevrijden van verwachtingen.’ En dat is precies wat nu deze tijd nodig hebben!

Erg handig

Zit jij ook altijd met vragen, zoals: ‘wat voor make-up blijft goed zitten tijdens het sporten’ of ‘welke haarproducten zijn goed voor mijn haar na de zomervakantie?’ Zalando heeft nu bepaalde producten geselecteerd bij dit soort vragen. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken op het internet. Ideaal!

Korean beauty

Last but not least: alle die aparte, maar toch schattige Koreaanse producten die je weleens voorbij ziet komen op Instagram, zijn nu ook verkrijgbaar bij Zalando. Van groene thee parfum (?) tot Hello Kitty huidsponsjes; ze hebben het allemaal. Durf jij het uit te proberen? Hieronder onze favorites!