Zara lace top spotted by Manon

Lace, het is een van de manieren om wat see through te geven aan je outfit. Lace is een prachtige manier om dat te doen. Lace heeft iets klassieks (mits het op de juiste manier gecombineerd wordt) en is het hartstikke stijlvol. Gelukkig blijft het elke spring/summer weer terugkomen.

Deze Zara Lace Top has it all. (Natuurlijk een zwarte lace top is to die for, vooral in combinatie met een leren broek) Maar, eerlijk is eerlijk, in de zomer is wit natuurlijk fijn om mee te werken. Deze top is een tikkeltje bohemian, ideaal voor je geplande Ibiza-vakantie..;).

Hij is te gek om te combineren met je ripped skinny jeans of ripped denim short. De pasvorm van de top is te gek. Het kant wordt fijn gecombineerd met de vorm van het topje wat ‘m mega vrouwelijk maakt.

Het topje ligt al in onze shoppingbag! What about you?

zara_lace_top

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Zara

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »