Zo behoud je je summerglow de hele winter

Het liefst hebben we het hele jaar door een gezond uitziende bruine glow op ons gezicht, maar jammer genoeg hebben we in Nederland gewoon de koude, regenachtige winters met weinig zon. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middelen waarmee we ook in de winter een mooi bruin gezicht houden en we hebben er niet eens een zonnestraal voor nodig! Lees hieronder welke producten je het beste kan gebruiken.

Dagcrème met zelfbruiner

Wil je niet een te bruin gezicht? Dan kan je een paar druppels zelfbruiner toevoegen aan je dagcrème. Zo heb je elke dag een mooie tint op je gezicht, zonder dat het te overdreven is. Je hebt ook dagcrèmes waar al zelfbruiner in zit, maar als je de kleur liever zelf wilt bepalen kan je het beste voor een aparte zelfbruiner gaan die je zelf toevoegt. Ga voor de zelfbruiner van Lancaster of Collistar voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Touch of colour crème

Wil je liever geen make-up dragen? Dan past dit product erg goed bij jou, want het geeft je een gezonde glow en werkt matterend, waardoor je ook geen poeder nodig hebt. Het is een product van de huidverzorgingslijn van Hannah. Zij hebben een aantal producten die een bruine tint als resultaat geven en de Touch of colour is daar een van. Het is een crème met kleurpigmenten die zich aan elke huid aanpassen, dus dat maakt het voor iedereen geschikt.

Vloeibare bronzer

Hou je niet zo van zelfbruiner? Dan kan je ook gewoon een vloeibare bronzer gebruiken en dit mengen met je foundation of dagcrème. Het voordeel hiervan is dat je het aan het einde van de dag gewoon weer van je gezicht wast en het niet langer blijft zitten. Onder andere Loreal Paris en Lancaster hebben vloeibare bronzers in hun assortiment die wij persoonlijk erg fijn vinden.

 

READ NEXT
Bruin worden tijdens het slapen? Het kan echt!
Zo draag je je zomerkleding door in de herfst
De kleur die iedereen staat en je bruiner doet lijken