Zo ben je binnen no time van je puistje af

We hebben allemaal wel eens last van een puistje. Helaas komen ze vaak wanneer je ze niet kan gebruiken. Je voelt hem vaak ook al aankomen en precies op het verkeerde moment komt hij tevoorschijn. Net op de dag dat jij naar een verjaardag gaat of een etentje hebt.

De oplossing hiervoor: een acne patch. Dit is een pleister die je over je puistje heen kan plakken. Je kan ze dragen terwijl je slaapt maar ook overdag. Er zijn er namelijk een paar die je helemaal niet kan zien. Zo is je puistje direct onzichtbaar. Zo kan je met een gerust hart op date. Zonder dat iemand je onzuiverheden kan zien. Hoe fijn is dat.

Maar hoe werkt zo’n acne patch nou precies? In de patch zit tea tree oil die je puistje verzorgt. Doordat er ook geen zuurstof bij komt droogt het puistje uit. Hierdoor is je puistje veel sneller weg. Door de patch kan je er ook geen vuil bij komen. Dit voorkomt weer dat het veel erger wordt. Ook kan je er zo niet aan krabben en worden het uiteindelijk ook geen littekens. Want dat willen we natuurlijk niet. Shop de patches hieronder! 

Zo houd jij je gezicht vrij van onzuiverheden!
4 gezichtsmaskers voor ieder huidtype.
Zeg maar BYE BYE tegen je onzuivere huid!

PHOTO CREDITS: UNKNOWN

 

 

SaveSave

SaveSave