Zo breng je mascara voor de tweede keer aan

Kan jij zonder mascara? Er zijn maar weinig vrouwen die tegenwoordig nog de deur gaan zonder een beetje mascara. Volgens make-up artiesten zou je het beste 30 snelle laagjes mascara aan kunnen brengen op je wimpers voor het állermooiste resultaat.

Nu denk je: ‘Wat?! Nee? Zoveel?!’, maar als je gaat tellen, zal je misschien ook merken dat jezelf ook snel aan die 30 laagjes komt. Als je ’s ochtends je make-up hebt gedaan en ’s avonds nog een diner hebt, wil je je make-up natuurlijk even bijwerken. Maar hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe groter de kans op spinnenpoten wordt, helaas. Die wil je natuurlijk voorkomen, want als er iéts niet flattering kan zijn aan je make-up look, is dat het wel. Met deze tip voorkom je die spinnenpoten:

This will do the trick

Als je je mascara wil bijwerken, gebruik dan wat balsem of wenkbrauwgel. Doe een beetje balsem of een beetje wenkbrauwgel op je vingertoppen en masseer je wimpers daarmee in. Nog voorrdat je een tweede keer mascara aanbrengt. De balsem of de wenkbrauwgel zorgt ervoor dat er een laagje over je wimpers heen gaat, waardoor je weer makkelijk meer mascara op je wimpers aan kan brengen. Easy! 

Wil je nog mooiere wimpers?
Dit zijn 5 dingen die jouw wimpers misschien ook verpesten

OMG:
Dit is dus de reden waarom je mascara altijd afgeeft

Nog op zoek naar een goede mascara?
Dit is de allerbeste mascara voor mega lange wimpers

PHOTO CREDITS: KENZAS