Zo laat jij je wimpers langer lijken

Als het iets is waar we niet zonder de deur uitgaan, dan is het wel mascara. We hebben het altijd in onze tas zitten, waar we ook heen gaan. Zonder mascara zien we er allemaal maar moe uit. De zoektocht naar de perfecte mascara is daarom ook een continu proces. Inmiddels heeft iedereen zijn eigen favoriet maar er zijn tegenwoordig ook andere manieren waardoor jij je wimpers nog mooier, voller en langer kan maken. Zo laat jij je wimpers langer lijken:

Verven

Prachtige blonde haren, maar ook blonde wimpers? Geen probleem. Dan is er de optie om je wimpers te kleuren. Dit is echt perfect om te doen vlak voor een vakantie. Zo hoef jij je mascara niet meer mee te nemen. De verf blijft namelijk wel tot 3 weken zitten.

Permanent

Heb jij hele rechte wimpers en ben je elke dag weer bezig met een wimperkruller? Dan is dit echt een uitkomst voor jou. Je kan namelijk ook een permanent in je wimpers zetten. Je wimpers worden tegen je ooglid aangeplakt met een speciale lijm. Na ongeveer 45 minuten worden je wimpers met een vloeistof en een soort lijm ingesmeerd zodat de wimpers zo blijven staan. Dit moet dan 15  minuten drogen. Hierna worden je wimpers en oogleden nog behandeld om irritaties te voorkomen.

Extensions

Wimper extensions zie je steeds vaker. Het is heel makkelijk en je hoeft nooit meer mascara op te doen. Tegenwoordig heeft elke beautysalon de middelen om dit te doen. Ze plakken nepwimpers tussen je echte wimpers. Het enige nadeel hiervan is dat ze vaak groot en lang zijn. Hierdoor kan je duidelijk zijn dat je nepwimpers draagt. Daarnaast is het ook niet heel handig als de haren op een gegeven moment uitvallen. Hierdoor zien je wimper er oneven uit en dat kan best gek zijn.

Niets voor jou? Zo krijg jij alsnog die bambi ogen:
> Dit product zorgt voor langere wimpers met meer volume

> Zo houden zelfs de allersteilste wimpers de hele dag hun krul
> Is dit het antwoord? Magnetische nepwimpers