Zo verwijder je binnen 2 minuten make-up na uitgaan!

Altijd leuk een feestje op de vrijdagavond, maar het liefst rol je daarna direct je bed in. Alleen vergeten we vaak dat we onze make-up nog op hebben. Het is vaak zo’n dingetje waar je tegenop kijkt om vier uur ’s nachts, vooral omdat je voor deze avond een mooie smokey eye look had gemaakt.

Het heeft een half uur geduurd voor het erop zat, dus het zal ook wel een tijdje duren voor het eraf is, vooral met die waterproof mascara. Maar niet is minder waar! Wij hebben namelijk dé gouden tip zodat in 2 minuten je oogmake-up is verwijderd.

Wat heb je nodig?
– Twee wattenschijfjes
– Make-up remover (op oliebasis, bijvoorbeeld kokosolie)

Z0 doe je het
Stap 1: Haal de wattenschijfjes uit elkaar, zodat je in totaal vier dunne watjes hebt.
Stap 2: Pak één wattenschijfje en laat hem doordrenken met make-up remover zodat ‘ie helemaal nat is.
Stap 3: Leg het doordrenkte wattenschijfje op één ooglid en masseer het watje 30 seconden rustig in. Zorg ervoor dat het wattenschijfje op z’n plek blijft zitten!
stap 4: Verwijder het watje en voila, je make-up is weg! Mocht er nog wat make-up blijven zitten, dan kan je altijd het tweede deel van het wattenschijfje even gebruiken.

Herhaal dit bij het andere oog en voor je het weet is al je make-up er af en kun je met een gerust hart in slaap vallen. De kater komt later? Dan moet je deze magische oplossing echt even lezen!

 

READ NEXT
Zo reinig jij je gezicht het beste!
Beauty fouten die zelfs make-up artists maken
Waarom je met make-up op slapen beter kunt laten!

Source: Happily Grey