Zo combineer je een cardigan dit najaar

Een cardigan: een perfect item voor dit najaar. Deze wil je –naast alle blazers die we al hebben- echt in je kast. Je kunt er alle kanten mee op, en ze houden je lekker warm tijdens de koudere dagen die er weer aan komen. Wij geven tips over hoe je ze het best kunt combineren en waar je ze shopt.

Een blouse

Een blouse onder een cardigan is altijd goed. Of je nu gaat voor een witte of een met een printje. Let wel op dat je niet te veel verschillende prints of kleuren door elkaar draagt, anders wordt het wel heel erg druk.

Maxi dress

Vind je alleen een jurk toch een beetje fris worden? Dan kun je de cardigan er heel makkelijk overheen dragen. Naast dat het mooi staat heb jij het ook niet meer koud.

Een riem

Vind je dat je een cardigan wel wat stoerder kan combineren? Doe er dan eens een riem omheen! Een witte blouse of t-shirt eronder en een gave statement riem en je look is meteen compleet.

Een (nep) leren legging

We zien meer (nep)leren items voorbij komen. Een daarvan is de legging. Het zit lekker warm, je kunt er eindeloos mee combineren én het kan veel beter tegen regen dan een normale jeans. Dat hebben we nodig. Wij vinden dit een hele fijne combinatie.

Shop onze favoriete cardigans hieronder:

[show_boutique_widget id=”877689″]