Zo combineer je een flannel jacket

Bij het woord flannel jacket gaat er misschien niet gelijk een belletje rinkelen. Maar als je denkt aan een houthakkers blouse, of zo’n geruite overhemd dat je vader vroeger altijd droeg, wordt het ineens een stuk duidelijker! De geruite jassen zijn groot favoriet deze winter, en je vindt ze dan ook in allerlei winkels.

Hoewel ze misschien op sommige dagen iets te koud zijn als winterjas, kun je ze prima combineren met een dikke trui eronder, of gewoon als blouse. Benieuwd hoe je deze jas rockt aankomende winter? Wij hebben hieronder een dosis outfitinspiratie voor je klaarstaan.

Maxi dress

Wij houden van de maxi dress. Ook in de winter blijft hij favoriet. Alleen moet je hem wel iets slimmer combineren, zonder dat je het koud krijgt. Ga dus altijd voor meer laagjes. De flannel jacket staat super stijlvol op een maxi dress. Met een paar goede enkellaarzen of stoere sneakers eronder is je look compleet.

Over the knee laarzen

Over the knee boots maken je look net iets vrouwelijker. Wanneer je een jurk draagt hoef je vaak geen panty aan (yes!) en ook met een skinny jeans en het flannel jacket staan ze super mooi.

Coltrui

Een coltrui is een basic die iedereen wel in de kast heeft liggen. Je kunt hem overal mee combineren en op koudere dagen is hij perfect als onderlaag. Wat zouden we zonder onze geliefde coltrui moeten? Ook onder de flannel jacket staat hij geweldig.

En natuurlijk met een basic outfit

Hieronder shop je de leukste flannel jackets:

[show_boutique_widget id=”884815″]