Zo combineer je meerdere laagjes in de herfst

Laagjes, laagjes, laagjes, een must in het najaar. Het kan soms lastig zijn om de goede stoffen en printjes bij elkaar te zoeken, maar wij gaan je helpen. Hieronder vind je de inspiratiefoto’s en tips voor de perfecte laagjes in de herfst. Happy layering!

1. Sweater over blouse

We dragen het liefst elke dag een sweater. Het zit lekker, is warm en je kunt het makkelijk meenemen in je tas. Maar dit super comfy kledingstuk is niet altijd even fashionable. Gelukkig kun je jouw sweater wel een leuke upgrade geven zodat je warm aangekleed bent én er goed uitziet. Draag je trui bijvoorbeeld over een blouse, dat geeft je outfit net iets extra’s en staat erg classy.

2. Zomer tops hoeven nog niet naar zolder

Deze trend is nu wel algemeen bekend, het (satijnen) hemdje met een T-shirt of trui eronder. We nemen deze trend graag mee naar de herfst, want nu kun je als nog je zomer top aan met een trui eronder.

3. Just wear that dress

Met een jurk kun je niet snel de mist in gaan, maar dit is toch altijd wel even lastig in de winter. Je wilt natuurlijk niet dood gaan van de kou. Zoals je hieronder al kunt zien, kan je gewoon een leuke trui over of onder je jurkje dragen.

4. Coltrui onder blouse

Een layering trend van de laatste tijd is het dragen van een coltrui onder een blouse. Dit kan voor zowel mannen als vrouwen en het staat stijlvol en chique. Perfect voor de herfst en winter, want het zit ook nog eens extra warm.

READ NEXT
Styling tips en tricks voor de herfst
Leukste rokjes voor het najaar
Zo draag je een eenvoudige trui alles behalve saai