Zo combineer je neon kleuren

In een eerder artikel hadden we de trend ‘neon’ al aangekondigd, maar hoe kan je deze opvallende kleuren het beste combineren? Wij hebben verschillende combinaties voor je op een rijtje gezet.

Niet iedereen is fan van deze nieuwe trend, maar als we Fashion Week mogen geloven, kunnen we er dit najaar echt niet meer omheen. Als je fan bent van zwart heb je pech, want je zal steeds meer neonkleurige kleding in de winkels zien hangen. Wij adviseren je om de neonkleurige items te combineren met zwart of andere rustige kleuren, zoals beige. Anders wordt het al snel heel rommelig en druk. Wij laten je zien hoe wij neon het liefst combineren:

1. Accessoires

Wanneer je een neonkleurige accessoire kiest om toe te voegen aan je outfit is het slim om de rest van je items rustig te houden. Denk aan sieraden, een riem of tas in een opvallende kleur.

https://www.instagram.com/p/BuVVPkLgkjv/

2. Pop of colour

Als je het neonkleurige item extra op wilt laten vallen, kan je het beste de rest van je outfit zwart of een andere donkere kleur houden. Hierdoor blijft je outfit ook classy en wordt het niet rommelig.

https://www.instagram.com/p/BtutU5Jl2z9/

3. Schoenen

Als je helemaal op safe wil spelen, kies dan voor neonkleurige schoenen. Combineer je basic outfit met statement schoenen. Opvallen doet deze kleur sowieso.

https://www.instagram.com/p/BunX2m1Hkqw/

READ NEXT
De lelijke schoenentrend die niet meer zo lelijk is
Deze herfsttrend past bij jouw sterrenbeeld
Deze jas wil je in huis hebben voordat de herfst begint