Zo creëer jij nu ook voortaan die perfecte wing

Als er iets is waar we allemaal van dromen, dan is het wel om moeiteloos de perfecte wing te zetten. Helaas is dit nog knap lastig (hoe doen mensen dat?). Eén troost: bijna niemand is geboren met dit talent, practice makes perfect. Kom er nu achter wat jij wel en juist niét moet doen om ook de perfecte wing te zetten.

Begin met het moeilijkste

Ga je voor een eyeliner-look met een wing, dan kun je het best beginnen met het moeilijkste. En dat is natuurlijk de wing zelf. Zet daarna het lijntje langs je wimperrand en verbind de lijntjes met elkaar.

Volg de lijn van je oog

Bij het zetten van een wing is de richting het belangrijkste. Voor het mooiste effect kun je het best de onderste lijn van je oog volgen. Wil je graag een subtieler effect creëren? Zet het lijntje dan iets naar buiten in plaats van omhoog.

Hulpmiddeltje 

Heb een beetje hulp nodig? Don’t worry, zelfs plakband kan je helpen. Plak een klein stukje plakband van de hoek (dus langs de onderste lijn) van je oog naar het einde van je wenkbrauw. Dit is de richting van je wing, je hoeft nu alleen nog maar een lijntje te trekken langs het stukje plakband. Als je liever geen plakband op je huid wilt plakken, kun je ook een creditcard of een ander recht voorwerp gebruiken.

Don’t do this

Doe jij je oog altijd dicht als je je eyeliner zet? Dit kun je beter niet doen. Als je je oog openhoudt, kun je beter zien hoe de lijn wordt. Ook kun je je oog beter niet straktrekken. Je vervormt dan je oog en dus ook de lijn die je zet. Je oog open en ontspannen houden is dus het best.

Ben je nog op zoek naar de perfect eyeliner?
> Dit is de enige eyeliner waar iedereen bij zweert

Hier lees je nog meer eyeliner-hacks:
> 5 mind-blowing eyeliner hacks die je wil kennen!

Zo maak je je ooglook af met mascara:
> Volgens make-up artiesten is dit het perfecte aantal laagjes mascara

 photo credits sindi arifi