Zo draag je een blazer dress

Een blazer is een geweldig kledingstuk, zeker als je hem ook nog als jurk kan dragen. De zogenoemde blazer dress is een makkelijk item waar je in een keer klaar mee bent. Toch is het nog best lastig hoe je deze blazer draagt. Welke schoenen doe je erbij aan? Welke tas zorgt ervoor dat het niet allemaal te opvallend wordt? En hoe kan je er juist voor zorgen dat je meer opvalt?

Een blazer dress kan je los dragen, maar je kan er ook een een ceintuur bij dragen. Zeker als hij iets oversized is. Zo krijg je iets meer vorm in je taille en wordt het iets vrouwelijker. Je kan ze natuurlijk ook getailleerd kopen, maar dan zijn ze vaak in zijn geheel iets strakker. Een blazer dress kan je goed combineren met verschillende schoenen en ander accessoires. Wij laten je zien hoe.

Blazer dress met een pump

Om de outfit een geheel te maken kleed je de blazer dress af met een pump in dezelfde kleur. Omdat de blazer dress best veel hoekige vormen heeft staat zeker een blokhak hier mooi bij. In combinatie met een opvallende tas kleed je de outfit mooi af. Je kan de blazer dress ook dragen met een pump in een andere kleur, als je maar zorgt dat de kleuren goed bij elkaar passen. Twijfel je over een kleurcombinatie? Check dan dit artikel over kleurcombinaties die altijd goed zijn.

Blazer dress met overknee laarzen

Overknee laarzen worden onder een strakke jurk al snel een klein beetje ordinair. Een blazer dress zit net wat losser en heeft een nette uitstraling, waardoor dat bij deze look niet het geval is. Ook is de outfit zo iets warmer voor in de winter. Je kan er natuurlijk ook altijd een panty onder doen.

Blazer dress met panty

Omdat het natuurlijk koud wordt is het ook fijn als je de blazer jurk aan kan met een panty. Een panty kan hier prima onder, maar dan moet je wel goed opletten welke schoenen je hierbij aantrekt. Een zwarte panty zouden wij combineren met zwarte schoenen, maar draag je nou een opvallende panty? dan is dat het leukste om te combineren met een pump, zodat je ziet dat het express zo gecombineerd is.

Blazer dress met enkellaarzen

Enkellaarzen zijn natuurlijk nooit verkeerd onder een jurk en zo ook niet onder een blazer dress. Het maakt het net wat stoerder, zeker als je gaat voor een enkellaars zonder hak.

Shop hier de leukste blazer dresses:

[show_boutique_widget id=”878871″]