Zo draag je je sport items gewoon overdag

Je kent vast wel van die dagen waarop je eigenlijk het liefst gewoon in je pyjama de deur uit zou willen gaan. Je hebt geen zin in je strakke jeans en een oncomfortabele strakke blouse. Het item dat dan sowieso een oplossing biedt, zijn sport items. Deze zien we nog steeds veel in heet straat beeld. En dat vinden we helemaal niet zo erg, de trend zit zó lekker!

Why we love to be sporty spice

De trend is heer-lijk. Je kan sport items ook prima aan naar je werk en tijdens een avond uit, mits je het goed combineer natuurlijk! De trend is echt niet alleen bedoeld voor een lazy sunday! Modemeisjes dragen het super stijlvol. Denk bijvoorbeeld aan de track pants. Deze kan je natuurlijk met sneakers combineren, dat staat nooit mis, maar als je er een mooi paar boots of pumps onder draagt, ziet je look er veel chiquer uit.

Het is extra leuk om er een wat nettere items aan toe te voegen, want: contrast! Zo is een sportitem ook opeens goed voor andere gelegenheden. Wij hebben onze favoriete sport items die je casual kan dragen voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

Inslaan!
HEBBEN: Een tof trainingspak

Deze willen we ook in alle kleuren inslaan
Dit is de nieuwe versie van de track pants

En wij vertellen je waarom
Deze broek dragen alle modemeisjes eindeloos

PHOTO CREDITS: SALOME ESTHER

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »