Zo dragen we ons haar het liefst in de zomer

Accessoires trends zijn misschien wel de leukste die er zijn, omdat ze zo lekker zijn te combineren. En iedereen deze dus kan dragen op zijn eigen manier. Een outfit is niet af zònder accessoires! Ook voor in de zomer zijn er veel accessoires die je outfit net even wat leuker maken.

Zoals de haarband. Deze ligt namelijk weer in elke winkel.  Maar deze accessoire-trend is ook gewoon heel handig want.. haar uit het gezicht. Handig als je mee hebt gedaan met de pony-trend afgelopen winter. Ook ideaal voor als je tijdens je vakantie geen zin hebt om iets met je haar te doen. Niemand die het ziet als jij zo een knappe haarband in je haar schuift.

Met een haarband bedoelen wij natuurlijk niet zo’n tuttige en pijnlijke plastic variant die je droeg toen je klein was. Nee, we hebben het over een haarband met een twist. Een stoffen haarband in een knappe kleur of met een leuke print. Om je keuze iets makkelijker te maken hebben wij er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

Zo wordt je stranddag NOG fijner.
De onmisbare accessoires voor een dagje naar het strand

En we hebben het NIET alleen over je zonnebril.
>Het accessoire dat iedere outfit zomers maakt

Zodat het verre van saai wordt.
Zo wordt het leuk om jezelf te kleden in de zomer

[show_boutique_widget id=”726444″]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »