Zo fix je die cornrows voordat je gaat sporten

Niets is zo vervelend als plukken haar die op je bezwete voorhoofd blijven plakken tijdens het sporten. BAH! Om je een beetje te helpen, hebben wij een kapsel die je haren wél op hun plek houdt. Of je nu krachttraining doet, een buikspierkwartiertje meepakt of een paar baantjes gaat zwemmen… Dit kapsel is ijzersterk én super stijlvol!

Cornrows

Je ziet ze overal voorbijkomen op Pinterest en Instagram. Prachtige cornrows. En hoewel er bij ieder Pinterest plaatjes staat dat ze heel makkelijk na te maken zijn, lukt het ons iedere keer niet. Eerlijk is eerlijk, wij hebben al moeite met een simpele vlecht. Laat staan deze variant. We zijn daarom op zoek gegaan naar het ultieme stappenplan. En is het zo makkelijk dat zelfs wij ze kunnen maken. Zo doe je dat:

STAP 1: Maak een strakke middenscheiding. Zet voor het gemak een kant vast met een elastiekje.

STAP 2: Het vlechten kan beginnen. Eigenlijk is dit gewoon invlechten. Maar net even anders. Invlechten.. he wat? Je begint bij de haar grens gewoon met vlechten en pak er steeds een pluk bij. Waar je bij gewoon invlechten de lokken bovenlangs over elkaar legt doe je dit voor het maken van een cornrows onderlangs.  Zo creëer je dat 3D effect.

STAP 3: Vlecht vervolgens de andere kant. En voilà, jij bent klaar voor de sportschool.

Je nieuwe favoriete hairdo
De explosion ponytail is de staart die je voortaan wil dragen

De snelste hairdo in de ochtend én de perfecte oplossing voor vet haar.
Dit wordt de vervanger van de messy bun

Je kunt er namelijk alle kanten mee op.
Dit on trend kapsel staat iedereen