Zo fix je je make-up in de trein

Je opmaken ’s ochtends vroeg is niet altijd makkelijk. We blijven liever nog even liggen, want we kunnen net zo goed onze make-up in de trein doen! Dit zijn de beste make-up looks binnen 5 minuten.

De truc is simpel: glamour up één deel van je gezicht! Doe dit bijvoorbeeld met je ogen, lippen of wangen. Deze manier van opmaken kost je niet heel veel meer tijd dan het zetten van een kop koffie!

Beautiful eyes

Je ogen zijn de blikvangers van je gezicht. Door hier aandacht aan te besteden, heb je gelijk een open, frisse blik! Kies voor een highlighted look om je ogen groter te laten lijken, matching oogschaduw met je haarkleur of voor een levendige look door gebruik van textuur (bijvoorbeeld wet eyeshadow).

Eyeliner

Wil je ook graag eyeliner aanbrengen? Doe dit dan voor je look en voor je eigen veiligheid niet als de trein aan het rijden is. Grote kans dat je met de eyeliner in je oog komt door een hobbel of bocht en je krijgt er ook zeker geen rechte lijn van. Doe het dus als de trein bij een tussenstation een paar minuten stil staat. Wees niet te precies, want daar heb je geen tijd voor!

Rozige wangen

We maken bijna altijd onze ogen, wenkbrauwen en lippen op, maar weet dat je ook veel kunt doen met je wangen! Door een cream blusher te gebruiken, krijg je een instant gezonde uitstraling! Voor het uitkomen van je jukbeenderen gebruik je er wat highlighter bij!

Lovely lips

Je lippen laten opvallen is nooit een slecht idee. Ga voor een bold look met een goede laag lippenstift en afwerking met gloss of kies voor een nonchalante look met de zogenaamde ‘stained lip‘. Hiervoor gebruik je een matte lipstick welke je aanbrengt en erna met een vinger in je lippen wrijft.

READ NEXT
How to: waterproof fall make-up
Het beautymerk dat veel meer aandacht verdient

8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden