Zo geef jij je gang een update

Wanneer je je huis inricht denk je er vaak niet aan om je gang ook mee te nemen in het proces. Het is een kleine ruimte, maar toch ontvang je er wel al je gasten en zij krijgen ook gelijk een eerste indruk van je huis. Je kan met deze ruimte meer doen dan je denkt en daarom hebben wij een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Behang

Het is ook zo saai om alleen maar witte muren te hebben, dus om je gang op te vrolijken kan je een wand behangen met een leuke print. Doe dit niet met je hele gang, want anders wordt het heel chaotisch doordat het een kleine ruimte is. Je kan er ook voor kiezen om de muur in twee delen op te splitsen. Zo kan je ervoor kiezen om aan de onderkant de muur effen te houden en aan de bovenkant een drukke print behangen.

 

2. Nieuwe vloer

Wil je je muren rustig houden? Kies dan voor een nieuwe vloer. Denk aan Marrokaanse tegeltjes of doe inspiratie op via de Instagram pagina I Have This Thing With Floors. Een nieuwe vloer iets te rigoureus? Kies voor een vloerkleed.

3. Een kleine kast (of tafel)

Als je een kast plaatst in je gang krijgt het gelijk een stijlvolle uitstraling. Ook is je gang niet langer nutteloos, want in deze kast kan je bijvoorbeeld schoenen of tassen kwijt. Heb je maar heel weinig ruimte? Geen probleem, want er zijn ook genoeg kleine wandkasten. Ook handig om je sleutels op te leggen, zodat je ze niet vergeet als je de deur uitgaat.

4. Ronde spiegel

Nog even een laatste blik in de spiegel voor je de deur uitloopt? Kan gewoon. Bovendien ziet zo’n ronde spiegel er wel heel stijlvol uit. Hebben!

 

5. Verlichting

Waarschijnlijk heb jij gewoon een simpele plafondlamp op je gang hangen. Zonde. Je maakt je gang gelijk een stuk gezelliger door sfeerverlichting op te hangen. Het is ten slotte wel de plek waar je als eerste thuiskomt, wel zo fijn als het hier ook al een beetje gezellig is. Fotolijstje aan de muur, lampje er naast, klaar.

 

READ NEXT
17x interieur items die je huis doen lijken op dat van een stylist
Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt
Interieurtip: porno voor aan je muur