Zo houd je je handdoek zandvrij!

Hadden we dit maar 5 vakanties eerder geweten!

Zon, zee en strand! Bíjna een ideale combinatie, maar om heel eerlijk te zijn hebben wij een haat-liefdeverhouding met het strand. Iedereen kent de struggle; je ligt heerlijk te zonnen op je handdoekje maar onder je voel je allemaal zandkorrels. Je klopt je handdoek uit, legt hem netjes neer en voor je het weet ligt je handdoek weer vol met zandkorrels. Vervelender kan niet.

Maar dit is dus zo opgelost met een hoeslaken! Een hoeslaken? Ja, vanaf nu houd je je handdoek zandvrij door een hoeslaken onder je handdoek te leggen. Het gaat als volgt: je legt het hoeslaken op het zand, vervolgens zet je in iedere punt van het hoeslaken iets neer, je tas, je hoed; het ligt er maar net aan wat je bij je hebt. Vervolgens leg je je handdoek in het midden van het hoeslaken. De punten van het hoeslaken staan nu omhoog waardoor er geen zand meer in kan komen. We zijn vanaf nu gewoon van het probleem verlost. Top!

Maar als je gaat zwemmen in zee dan loop je daarna door het zand terug naar je handdoek en neem je toch weer een hele lading zand mee. Daar hebben we ook een oplossing voor! Met babypoeder krijg je heel snel het zand van je af. Probeer een beetje droog te worden na het zwemmen en veeg daarna met babypoeder al het zand van je lichaam af. Deze twee tips gaan je stranddagen zoveel fijner maken. Geniet er nog even van.

READ NEXT:
Jouw guide voor de perfecte vakantie bikini
10 koffers die een extra reden zijn om op vakantie te gaan
Vakantie apps die je this summer nodig hebt

Source: fashionmenow

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites