Zo kom je stijlvol de kou door!

Het wordt buiten steeds sneller donker én kouder (huilen!). Zo merken we dat de zomer al héél ver achterons ligt en dat we nu toch echt moeten geloven dat de winter bijna is begonnen. Natuurlijk heeft de winter ook zo zijn voordelen. Denk: warme, dikke sokken, kerst, oud & nieuw én een geldige reden om de hele dag je bed niet meer uit te komen. Oh, en in de herfst- en wintermaanden mag je zeker verslaafd zijn aan je favoriete serie op Netflix. Blok je agenda, want dit is een van de beste Netflix series! Maar je stijlvol kleden in de koude herfst- en winterdagen dagen is altijd een hard job. Dikke truien hebben voorrang, maar bekijk hieronder de items die wij hebben geselecteerd die warm én stijlvol zijn! Zo kom jij de cold days stylish door!

[show_shopthepost_widget id=”1165228″]

Leren laarsjes (mét of zonder vacht)
Het liefst houd je natuurlijk je pantoffels de hele dag aan, maar hé je zult toch echt de deur uit moeten vandaag. Geen zin in koude voeten? Met de laarsjes hieronder heb je gegarandeerd warme pootjes. Ze zijn stijlvol en houden je voeten lekker warm, plus leren laarsjes zijn helemaal on trend. Wat is jouw favoriet?

[show_shopthepost_widget id=”1165236″]

Knits
Als je ’s ochtends uit bed stapt, trek je al gauw een trui over je hoofd heen. Lekker warm én comfortabel! Wij geven je groot gelijk, maar trek dan wel een knappe knit over je koppie. Daarom hebben wij de aller fijnste, warmste én mooiste truien voor je op een rijtje gezet waarmee jij het najaar goed door komt!

[show_shopthepost_widget id=”1165255″]

Winterjas
Welk item is er meer onmisbaar tijdens de kou dan een winterjas? Juist! In deze maanden is een goede warme winterjas your best friend. Maar hoe lastig is het om er een te vinden die warm én heel mooi is? We feel you, en daarom hebben wij er een aantal voor jou geselecteerd. Geen dank!

[show_shopthepost_widget id=”1165291″]

Mutsen
Hoeden, baretten, mutsen, we love them all! Maar in het najaar is de muts toch echt de favoriet. Je wilt natuurlijk wel goed voorbereid de winter in gaan: dus shop hieronder jouw favoriet.

[show_shopthepost_widget id=”1165296″]

Leather pants
Wear a leather pants en je bent beschermd tegen de gure herfst- en winterkou! Maar dan wel eentje van echt leer, zo blijven je benen lekker warm. Bekijk de aller mooiste varianten hieronder!

READ NEXT:
Stylish voor de dag komen met een budget? Het kan!
Dé fall trends die helemaal gratis zijn
Check ook deze cold season look!

Source: Kenza Zouiten

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »