Zo krijg je die healthy en stralende glow in je gezicht

In de winter heeft onze huid het best zwaar te verduren. Onze huid ziet er vaak een stuk doffer en grauwer uit dan in de zomer. Vind je het ook altijd heerlijk als je terugkomt van een warme, zonnige vakantie en je huid er prachtig stralend en sunkissed uitziet? Het liefst zou je willen dat je huid er het hele jaar door zo uitzag. Maar dat is natuurlijk een droom die nooit uit zal komen… Na een week is die gezonde gloed alweer verdwenen. Tenzij je een tanning spray overweegt!

Give me that holiday glow

Het merk Marc Inbane kennen we van de natural tanning spray, het is één van de beste (of misschien wel de beste) self tanner merken in Nederland. De self tanners bevatten natuurlijke producten en worden verpakt in stijlvolle zwarte verpakkingen. Hierdoor staat hij ook nog eens mooi op je wastafel, maar dat terzijde.

Nu de winter er weer aan zit te komen, hoeven we ons niet meer druk te maken over witte benen en armen. Maar die gezonde glow in ons gezicht willen we wel graag behouden. Met maar weinig zon in Nederland en onze drukke levens, wordt het steeds lastiger om een kleurtje te behouden.

Daarom kwam Marc Inbane met een natuurlijke en veilige tanning spray waarmee je het hele jaar door een mooie natural holiday tan behoudt. YES! Dat willen we. Met een gebruinde huid zie je er veel gezonder en stralender uit. En deze kan je ook gebruiken voor je gezicht. Marc Inbane heeft namelijk een speciale make-up borstel die je perfect is voor het aanbrengen van je tanning spray in je gezicht.

Winnen?

Lucky you! Wij mogen een giftset met een tanning spray van Marc Inbane weggeven! Je maakt kans op een fles tanning spray van 200 ml inclusief een handige powder brush waarmee je de tanning spray makkelijk kan aanbrengen, bijwerken en waar je zelfs mee kan contouren. Reageer hieronder om kans te maken. Succes!

Wil je meer winnnen!?
> Dit is de ultieme basic voor je wintergarderobe
> Dit is HET perfecte cadeau voor de muzikant in je familie
Hier ga jij al jouw beauty kerstcadeaus scoren

PHOTO CREDITS WILDESTLOVERS