Zo krijg jij je schoenzolen weer stralend wit

Iedere keer als we een paar sneakers kopen, zweren we dat we ze nu echt wit houden. Maar we kunnen het niet laten om ze iedere keer weer aan te trekken. Als we gaan stappen, naar festival gaan of als het regent. En tja, dan worden ze vies. Gelukkig krijg je je witte schoenen met deze tips weer stralend wit. Maak als eerste de zool schoon met een doek gedoopt in warm water. Zo is het ergste vuil eraf en kan het poetsen beginnen. Zijn je witte schoenen echt heel vies lees dan snel dit artikel hoe je ze weer kan laten stralen.

Tandpasta

Met tandpasta worden je tanden natuurlijk schoon maar je schoenzolen ook. Je kan het beste voor een whitening variant kiezen, omdat hier meestal geen kleuren inzitten. Wrijf de tandpasta eerst met een natte vinger over je zool. Ga er daarna met een tandenborstel overheen. Schrob dit door totdat het weer helemaal mooi is.

Mr. Proper magic eraser

Dit is een blokje die echt alle vlekken verwijdert. Je kan het voor kleren en schoenen gebruiken. Je maakt het blokje eerst nat en wrijft er daarna mee over je zool. Blijf dit doen tot ze weer mooi wit zijn.

Wasmiddel

Pak een kommetje met warm water en gooi daar een beetje wasmiddel in. Wrijf dit met een tandenborstel over je schoenzool. Je zolen zullen weer mooi wit worden en ook nog eens lekker ruiken.

Schuurmiddel

Wanneer je zolen echt heel vies zijn, is schuurmiddel een optie. Pak een oude doek maak die een beetje vochtig en doe er wat schuurmiddel op. Wrijf de doek over je zool heen tot ze weer schoon zijn en spoel ze een klein beetje af om de restjes schuurmiddel eraf te halen.

Zijn je sneakers echt aan vervanging toe? Lees dan snel deze artikelen.
Dit zijn de tofste sneakers van het moment
De knapste statement sneakers