Zo laat je jouw jukbeenderen beter uitkomen

Met make-up kan je heel veel, dat weten we inmiddels. Maar contouren en shapen laten wij vooral aan de professionals over. Dat vinden we altijd nog een beetje spannend en eerlijk gezegd hebben we geen idee waar te beginnen.

Tijd om alles even stap voor stap uit te werken. Vandaag gaan we aan de slag met onze jukbeenderen. Hoe laat je ze beter uitkomen? Hoe creëer je nou zo’n subtiele schaduw? En dan het liefst zónder gekke vlekken op je wang. Wij leggen je stap voor stap uit wat je moet doen en welke producten je ervoor nodig hebt.

Wat heb je nodig?

Om de volgende stappen uit te kunnen voeren, heb je de volgende producten nodig. Als eerste twee soorten concealers. Eentje die lichter is dan je eigen huidskleur en de ander moet donkerder zijn dan je eigen huidskleur. Verder heb je alleen nog een blush/bronzer nodig en wellicht wat matte poeder om je gezicht uiteindelijk af te poederen. Bekijk hieronder een aantal producten waarmee je het mooiste resultaat krijgt!

[show_boutique_widget id=”794519″]

Stap 1

Stap 1 en 2 kan je ook omdraaien, maar wij vinden dit de fijnste volgorde. Tuit je mond en breng de donkere concealer aan in het diepste deel van je wang. Begin de lijn bij je oor en eindig ongeveer op de helft van je wang. Blend de lijn vervolgens goed uit totdat er een mooi schaduw effect ontstaat.

Stap 2

Breng bovenaan je jukbeenderen een lijn aan met de lichte concealer. Blend deze lijn goed uit met een beautyblender of een kwastje. Het effect wat je nu als het goed is krijgt is dat het lijkt alsof je jukbeenderen hoger zitten en je wangen iets smaller zijn.

Stap 3

Breng vervolgens nog wat blush en/of bronzer aan om het er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Door de rozige kleur op je wangen valt het minder op dat je bezig bent geweest met contouren.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat je look de hele dag mooi blijft, kan je als finishing touch wat matte poeder aanbrengen. Zo glimt je gezicht niet enorm door de concealer die je hebt gebruikt en kan je look zelfs een drukke werkdag aan. Good luck!

Klaar voor een sunkissed skin?
Zo breng je bronzer aan zonder op een wortel te lijken

Dit past het beste bij jouw gezichtsvorm!
Zo haal je het beste uit je gezichtsvorm door te contouren