Zo lijken je benen eindeloos!

Het is zomer dus let’s show some skin! Gooi ze maar bloot, die benen van je. Ben je er trots op maar vind je ze wat aan de korte kant? Met deze simpele tips lijkt het net alsof jij al jaren een succesvol model bent. 
Nude heels

/

Kies voor een hak, in plaats van een laarsje. Hierdoor lijken je benen namelijk langer. Ook verbetert het je houding en accentueert het le derrière. Door te kiezen voor een nude kleur accentueer je je benen nog meer. Simpel toch?

 

jeans

/ /
Dat zwart afkleed en je slanker doet lijken is niks nieuws. Maar wist je ook dat je door een high waisted zwarte jeans je benen langer doet lijken? Dit is dan ook de tip die door modellen vaak ingezet wordt op het moment dat ze eigenlijk net te klein zijn voor een bepaalde klus!

skirt

1 / 2

Ga voor een rok boven de knie. Door dit optische trucje lijken je benen langer en zie je er nog beter uit. Pas wel op dat je rok niet te kort is!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »