Zo lijkt het alsof je geen foundation draagt

Het vinden van een foundation die bij jouw huidskleur aansluit kan een lastige zoektocht zijn. De volgende stap is het aanbrengen van de foundation (en dat is nog een hele kunst…). Het doel van foundation is natuurlijk dat je er een prachtig egale huid van krijgt. Maar wel op zo’n manier dat niemand doorheeft dat we überhaupt make-up dragen. Oh, dat lijkt soms wel een een onmogelijke opgave. Maar dat hoeft het zeker niet te zijn! Met deze hack straal je á la Beyoncé.

Bij het goed bestuderen van Beyoncé is ons namelijk iets opgevallen, deze vrouw ziet er ALTIJD jaloersmakend goed uit! Wij hebben Queen B nog nooit kunnen betrappen op rare foundationstrepen, -vlekken of iets dergelijks. Wat is het geheim? Haar make-up artist heeft het verklapt. En dat delen wij natuurlijk heel graag met jullie! Het is eigenlijk heel simpel. Let op:

1. Wanneer

De make-up artist van Beyoncé, Sir John, brengt de foundation aan wanneer het gezicht nog vochtig is van de moisturizer. Hierdoor smelten de moisturizer en foundation samen waardoor deze makkelijker kleurt met de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat de foundation niet als een masker op de huid blijft liggen. Lees hier welke moisturizer het best past bij je huid.

2. Hoe

De foundation brengt Sir John het liefst aan met een Beauty Blender. Voordat hij aan de slag gaat met de beauty blend, maakt hij hem eerst een klein beetje vochtig. De foundation blend zo makkelijker in het gezicht. En voilà, i woke up like this wordt je nieuwe lijfspreuk.

En deze lipstick match bij elke outfit
De lipstick die iedereen in wil slaan

Thirty, flirty and flawless
Make-up tricks die iedere vrouw voor haar derstigste wil weten

Make-up shoppen zonder schuldgevoel!
> Dit zijn de fijnste make-up producten onder de 10 euro