Zo maak je een messy braid maar dan anders!

Al kunnen wij geen genoeg krijgen van de vissengraatvlecht, hebben we een leuk alternatiefje voor je gevonden. Doorloop deze stappen en draai je lokken binnen een handomdraai in een nieuwe variant van de messy braid!

1

1. Begin snel een losse vissengraat te vlechten, zoals je hier kunt zien, waarbij je een gedeelte van de voorkant los laat hangen.
2. Neem een gedeelte van het loshangende gedeelte, haal het naar achter en draai hem vervolgens om het begin van de vlecht. Zet deze vast met een schuifspeldje, die je in de vlecht verwerkt.

1

3. Bind een elastiekje om je haar halverwege de vlecht, en onderaan de vlecht. Dit zorgt voor een “bubble” look.

1

4. Trek een plukje uit je vlecht, boven het eerste elastiekje. Gebruik dit plukje om over het elastiekje te draaien zodat je deze verbergt. Draai vervolgens om de onderkant ook een elastiekje om de vlecht bij elkaar te houden.
5. Verberg dit elastiekje op dezelfde manier.

1

6. Trek en draai het haar boven het eerste elastiekje een beetje los. Wees niet bang om te hard te trekken. Hierdoor lijkt het alleen maar meer “loose” en messy.
7. Herhaal dit bij het onderste elastiekje. En voilá!

Tenslotte hebben we nog een andere leuke DIY trend gespot, namelijk de vlecht met een sjaaltje. Hieronder hebben we twee inspiratiebeelden voor je verzameld!

1

[show_shopthepost_widget id=”938985″]

Source: Treasurse and travels blog// Instagram // Instagram