Zo maak je je garderobe summerproof

Ook de items die je in de winter hebt gekocht, kun je makkelijk in de zomer dragen. Je draagt deze items alleen op een andere manier. Je hoeft en kunt namelijk niet altijd zomerse jurkjes en playsuits te dragen. Het is toch zonde als je nu al je favoriete items van afgelopen seizoen terug in de kast moest leggen? Zo draag je winter items in de zomer!

Pantalon

Een zwarte of een grijze pantalon kon je in de winter al kopen, maar meestal droeg je deze dan met een trui of een t-shirt met lange mouwen. Nu kan je hem ook met een camisole of een ander topje combineren. Een pantalon is namelijk een heerlijke broek om te dragen, ook in de zomer!

Sjaals

Ook de sjaals die je in de winter gekocht hebt, kun je in de zomer nog steeds dragen. Je hoeft ze dan niet om je hals te dragen, maar kunt ze wel leuk dragen als riem of vastknopen aan je tas. Als het een kleine sjaal is, kun je hem ook gebruiken als bandana (dit zijn de 6 manieren om je bandana te dragen).

Kokerrok

De kokerrok kan ook nog steeds gedragen worden. In de winter droeg je deze met een panty en laarzen, maar nu kun je de kokerrok ook leuk dragen met een sneakertje of sandalen. Ook kun je op de kokerrok een T-shirt of een top dragen inplaats van een trui.

Witte blouse

De witte blouse draag je meestal met de knoopjes aan de voorkant, maar je kunt een blouse ook heel anders dragen. Je kunt een blouse namelijk ook dragen met de knoopjes naar achteren. Je kunt de blouse van achteren vastknopen aan de onderkant. Dit geeft echt een heel leuk effect! Ook kun je de blouse van voren knopen voor een wat boers effect. Kijk hier hoe je dit kunt doen.

Biker laarzen

Je laarzen zijn zeker een must, ook in de zomer! Je kunt je laarzen namelijk heel stoer dragen onder een jurk of een rok. Dus waarom alleen je laarzen in de winter dragen als je laarzen misschien nog wel leuker in de zomer zijn?

Er worden ook aan aantal trends vervangen
De trends die worden vervangen deze zomer

En een outfit is niet compleet zonder accessoires
De accessoires trends voor deze zomer

Je hebt het waarschijnlijk al in je kast liggen
Dit draag je in de zomer naar je werk

PHOTOCREDITS : FASHIONSGIRL