Als je ons ergens ’s nachts voor wakker kunt maken is het Nutella! Op een broodje of gewoon een lik uit de pot; we love Nutella! Zelfs nu we dit schrijven loopt het water ons in de mond. Omdat de herfst is begonnen kun je weer lekker ongegeneerd binge watchen op de bank, maar uiteraard wel met iets lekkers zoals pepernoten, een stukje red velvet cake óf het fantastische recept dat we vandaag voor je klaar hebben staan: Nutella chocolademelk! Het allerbeste, het is ook nog eens easy as 1, 2, 3!
Van dat easy as 1, 2, 3 is trouwens niets gelogen want voor deze Nutella chocolademelk heb je maar 3 ingrediënten nodig. Voor één mok heb je 200 ml melk, 2 eetlepels Nutella en een flinke dot slagroom nodig. Warm de melk op in een pannetje of in de magnetron. Als je de melk opwarmt in de magnetron kun je het beste de melk eerst 1 minuut in de magnetron zetten, dan roeren en dan telkens 30 seconden verwarmen totdat de melk heet genoeg is. Wel tussendoor roeren anders komt er een velletje op de melk (ieeel!). Schep als de melk warm is geworden, de Nutella door de melk en roer goed door. Nog een flinke dot slagroom erop en klaar! Oh en mocht je nog een extra topping toe willen voegen? Kies dan zeker voor mini marshmallows!
Read next…
>
>
>
Source: Cafe Delites