Zo voorkom je voortaan een middagdip

Een middagdip op werk: hartstikke herkenbaar. Om een uur of 3 kak je een beetje in en betrap je jezelf misschien zelfs wel op een gaap. Gapen doe je om meer zuurstof naar je hersenen te sturen zodat je optimaal kunt blijven functioneren. Maar wat nu als wij je vertellen dat je je middagdip kunt verminderen door dit drankje?

Eerder hebben we je al verteld dat je beter bewust kunt snacken omdat suikers slecht voor je zijn. Door suikers voor een groot deel te vervangen door natuurlijke zoetstoffen zoals stevia-extract maak je een bewustere keuze én heb je minder last van die suikerdip! Stevia houdt namelijk je energie-level beter op peil. En voor welk drankje kun je dan het beste kiezen? Voor Coca-Cola life! Hierin zit 45% minder suiker en calorieën verwerkt dan in de regular cola. 

Stevia, dat uit Zuid-Amerika komt, zorgt er dus voor dat Coca-Cola life zijn smaak kan behouden maar dan met bijna de helft minder aan suikers. Dus voel je in het vervolg een middagdipje opkomen? Voorzie jezelf dan even van een Coca-Cola life en je kunt er weer tegenaan.

READ NEXT:
Snacken met minder calorieën doe je zo!
Healthy snacks om mee te nemen als je veel reist
Drankjes die effectiever zijn dan water met citroen

Source: Pinterest