Zo voorkom jij dat concealer gaat ophopen

Concealer is vaak onze redder in nood. Als we ’s ochtends op staan met donkere kringen en wallen onder onze ogen, werken we dit in een keer weg met concealer. Je ziet er direct een stuk frisser uit. Het enige nadeel van concealer is: aan het einde van de dag zit je concealer opgehoopt in de lijntjes in je gezicht en dat staat een stuk minder fris.

Om dit te voorkomen heb je primer nodig. Primer zorgt namelijk voor een beschermend laagje op je huid. Gebruik voor je ogen een speciale eye primer. Dit zal er al voor zorgen dat het al veel minder zal gaan ophopen. Breng hierna eerst je foundation aan en daarna je concealer.

Om het af te maken kan je een poeder gebruiken. Zo blijft alles de hele dag goed op zijn plek zitten. Dit kan een poeder zijn die perfect bij je huidskleur past of een kleurloze. Poeder breng je aan met een kleine blending kwast. Deze zijn namelijk rond met de haren dicht op elkaar. Haal hem door de poeder heen en dep het onder je oog. Veeg het daarna uit onder je oog totdat je het gewilde effect hebt. Wij beloven je dat je aan het eind van de dag geen opgehoopte concealer meer onder je oog hebt.

Nog niet zo bekend met de beauty termen?
> MonStyle’s beauty ABC

Weet jij niet welke primer je moet gebruiken?
> Alles wat je wilt weten over primers

 

PHOTO CREDITS: MARK HARLESS