10 dingen die wij allemaal denken in de kappersstoel

Tijd voor een nieuwe coupe? Dan ga je natuurlijk naar de kapper toe. Maar eenmaal beland in die bewuste kappersstoel gaat er menig gedachte door ons hoofd. Je vindt de kapper nu eenmaal prettig of niet. Je vraagt ze om er een paar centimeter af te halen en voor je het weet eindig je met een bob. Niet de bedoeling! Deze situaties zijn je vast bekend:

#1 Was ik altijd al zo lelijk?
Het licht bij die kappersstoelen zijn nu niet bepaald flatterend. “Wat doet deze puist hier?”

#2 Kriebel
Middenin de knipsessie krijg je opeens jeuk aan je voet en zo onopvallend mogelijk probeer je eraan te krabben. Waarom nu!

#3 Haar op de grond
In blinde paniek kijk je naar de grond en ziet hoeveel haar er al is weggeknipt! Houd ze nog wat over?

#4 Puntjes
Ik had nog zo gevraagd om ‘alleen de puntjes’…

#5 Plassen
Als de kapper al een tijdje bezig is moet je opeens ontzettend nodig naar de wc. Maargoed, je zit net helemaal in de krul onder de kap dus ja, bad timing is er niks bij.

#6 Vervelen
Na al dat verven, föhnen en knippen begint het toch allemaal best te vervelen. DUUUURT LANG!

#7 Praten
Ondertussen probeert de kapper je hele levensverhaal uit je te krijgen en je was al zo moe van die drukke werkdag. Je komt hier natuurlijk niet om te praten, woman.

#8 Onaantrekkelijk
Nadat het geverfd is moet je haar gewassen worden waarna ze je haar elegant in zo’n prachtige hoofddoek wikkelt. “Laat die ene knappe man nu gewoon NIET binnenkomen.” Lelijker heb je jezelf nog niet eerder gezien.

#9 Oren
Je ziet hoe snel ze met die scherpe schaar tekeer gaat. Knip alsjeblieft niet in mijn oor!

#10 Eindresultaat
Het kan hiermee altijd twee kanten op gaan: of je bent hartstikke teleurgesteld en moet eerst 3x je haar wassen voordat je snapt voor welke coupe je ook alweer was gegaan, of je voelt je net Beyoncé met je nieuwe lokken en vergeet bijna te betalen van de blijheid!

READ NEXT:
THE CHAIR: Belangrijke haarvragen, nu beantwoord!
THE CHAIR: Festival haar maak je zo
4 last minute haarstijlen voor het stappen

Source: Vi