10 party items die je lang daarna ook nog kunt dragen

Het is bijna oudejaarsavond en that means: dringend een nieuwe outfit shoppen. Het vervelende aan een NYE outfit is alleen dat je je supermooie outfit meestal maar één keer draagt..

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. De party items die we voor je geselecteerd hebben kun je namelijk ook ná NYE nog combineren.

Glittertop
Je zou denken dat je deze alleen met NYE aankan, maar niets is minder waar! Je kunt ‘m ook superleuk dragen op een (vintage) boyfriend jeans met sneakertjes eronder. Gewoon shoppen en in je kast hangen dus!

[show_shopthepost_widget id=”2272888″]

Overslagblouse
Deze overslagblouse is op zich al een feestje om te zien, laat staan te dragen! En dit kan het hele jaar door op een mooie pantalon of jeans. Niet alleen met Oud en Nieuw.

[show_shopthepost_widget id=”2272884″]

Fluwelen shirt
Fluweel is cool, héél cool. Fluwelen t-shirt dresses nog cooler. En je kunt zo’n jurkje ook nog aan met uitgaan, verjaardagen of gewoon doordeweeks. Kopen, dus!

[show_shopthepost_widget id=”2272939″]

Pantalon
Elke vrouw moet een mooie, zwarte pantalon in haar kast hebben. Dat is gewoon een feit. Deze kun je namelijk o-ver-al mee combineren en dus altijd dragen. Op feestjes steel je de show met een mooie blouse en op je werk draag je deze met een colbert.

[show_shopthepost_widget id=”2272895″]

Leren broek
Net als een pantalon, heb je ook een goede leren broek nodig in je kledingkast. Combineer ‘m met NYE met een gave top en doordeweeks met een dikke, gebreiden trui. Twee hele fijne looks ;).

[show_shopthepost_widget id=”2272899″]

Leren rokje
Ook het leren rokje kun je altijd dragen en combineren. Met hakken, zonder hakken, it is all yours! Vaak is het zo dat zo’n rokje niet eens van echt leer hoeft te zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend goede  alternatieven.

[show_shopthepost_widget id=”2272900″]

Zilveren blouse
Een zilveren blouse is erg feestelijk op een pantalon of rok, maar kan ook heel casual staan op een mooie jeans. Met zwarte laarsjes of sneakers kun je binnen no time van kledingstijl veranderen met dit item.

[show_shopthepost_widget id=”2272932″]

Tutu
Je voelt je waarschijnlijk meteen een ballerina als je deze tutu draagt, maar je kunt ‘m zo feestelijk of stoer maken als je zelf wilt. Met hakken en een opvallende top naar een feestje en de volgende dag met stoere, zwarte booties en een band tee.

[show_shopthepost_widget id=”2272908″]

Slip dress
Deze jurk kun je ontzettend makkelijk combineren! Op een feestje met een shiny ketting en korte laarsjes of overdag met een (wit!) t-shirt eronder en biker boots. Klaar is Kees!

[show_shopthepost_widget id=”2272916″]

Rode blouse
Een rode blouse lijkt heel erg feestelijk, maar ook moeilijk te combineren. En dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Je kunt ‘m prima combineren met een zwarte of denimblauwe jeans, geloof ons!

[show_shopthepost_widget id=”2272920″]

READ NEXT
> De fijnste winterjurkjes onder de 50 euro
> De allermooiste galajurken voor jouw aankomende feestje
> Feestje met een dresscode? Wij ontrafelden ze!

PHOTO CREDITS: thevivaluxury.com