10 problemen die iedereen in een paskamer heeft!

Je heb besloten het roer om te gooien want je shop-verslaving begint behoorlijk uit de klauwen de lopen. Daarom ga je in plaats van als een gek door de winkel rennen en alles pakken wat je pakken kan, gericht zoeken. Vervolgens ga je, hou je vast want dit gaat ver, het zelfs passen. Want als het niks is, kun je het zo weer terug leggen, in plaats van gewoon maar te kopen en vervolgens terugbrengen omdat je het bij thuiskomst toch niks blijkt te vinden. Verantwoord shoppen dus, schouderklopje voor jou! Dit zijn de 10 problemen die iedereen in een paskamer heeft.

1. Mag ik echt maar 6 dingen passen? Ik bedoel, jullie willen toch geld verdienen? Laat me dan gewoon even op m’n gemak de 40 items, die ik met veel zorg uit heb gezocht, passen verdomme.

2. Wat zie ik er uit. Ben ik dit wel? Oh god, wat een vetjes heb ik op m’n benen! Morgen maar echt eens naar die sportschool gaan. Nee, dan zou ik al naar een sample sale gaan. Nou ja, van de week ergens dan.

3. Broek uit. Shit, het gordijn zat toch niet helemaal goed dicht. Huh, hij kan niet helemaal goed dicht. Hopelijk heeft niemand me in m’n ondergoed gezien. Al heb ik dan niet voor niks m’n squats gedaan tijdens Gossip Girl.

4. Een of ander rondrennend mormel die heel veel herrie maakt baart je zorgen. Please kom niet mijn hokje instormen. Als ik zelf kinderen neem, ga ik dit heel anders aanpakken tijdens het winkelen.

5. Maakt deze jurk me slanker? Of juist dikker? Hij is wel wat aan de dure kant. Moet ik het dan wel doen? Waarom ben ik in godsnaam alleen gaan winkelen vandaag. I need some advice!

6. Je heb in plaats van maat M een S genomen voor die mooie jurk en je kan je geluk niet op, want hij past! Alleen gaat de rits even niet meer naar beneden. Geen paniek. Maakt niks uit. Adem in. Nog een keer proberen. Oké, nog niet. Geeft niet. Niet in paniek raken. Blijf ademen. Komt goed. HELP!

7. Maar deze top was ook nog in het oranje. Is die niet leuker dan deze lichtblauwe variant? Of past blauw meer in m’n garderobe? Met wat zal ik dit in godsnaam moeten combineren?

8. Welke maat is dit? Is dit wel mijn maat? Ben ik aangekomen?

9.Met die super mega push-up bh zorg ik er gelijk even voor een gevuld decolleté, dan zit deze blouse vast net iets mooier.

10. Laat ik eens naar het prijskaartje kijken. Oh god. Wie betaalt dat er nou voor? Wie heeft zo veel geld? Misschien hangt er nog iets op de sale afdeling.