100 days HKMX challenge – Week 14 – MonStyle

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-14

Ben jij ook zo goed bezig met de 100 days HKMX challenge? Dan zou je nu echt al goed resultaat moeten zien (thanks to Guy van der Reijden van 3sixty5). (Heb je de vorige week gemist? Bekijk ‘m hier!).

Yaaayyy, het is zover, het zit erop! WE.MADE.IT!  Tijd om ongegeneerd (lees: vol trots) in de allerknapste bikini’s te gaan paraderen! Het is niet alleen een lekker gevoel om bikini ready te zijn maar ik ben ook heel gelukkig met m’n nieuwe lifestyle en het einde van deze challenge betekent dan ook zeker niet het einde van dit regime…(Thank you so much Guy!).

100 days HKMX

100 days HKMX

Over bikini’s gesproken, dit zijn de mooiste bikini’s waarin je dit seizoen gezien wil worden! Want een summer body mag (lees: moet) beloond worden, right? Benieuwd welke bikini’s het beste bij jouw figuur passen? Je lees het hier.

Appelfiguur

Zijn je benen slank, maar ben je iets voller aan de bovenkant (grote borsten, brede armen en schouders) en heb je niet veel taille? Kies dan voor een stevige bikini top (met bijvoorbeeld een beugel) om je boobies goed te ondersteunen, met een rechte sluiting (een haltersluiting zorgt ervoor dat je borsten groter lijken). Kies voor een broekje met een horizontale streep, waardoor je heupen optisch breden lijken en je lichaam beter in verhouding lijkt. Wil je graag langere benen? Kies dan voor een hoog, uitgesneden bikini-broekje (en vermijd broekjes met pijpjes).

Peerfiguur

Ben je slank, heb je kleine borsten en zijn je heupen wat breder en je bovenbenen wat voller? Kies dan voor een bikini top met een coole print (of ga voor een opvallende kleur). Ook details zoals ruches en fringe, doen het heel goed! Houd je broekje lekker rustig qua kleur, kies voor een mooie, effenkleur. Wil je je kleine borsten iets groter laten lijken? Ga dan voor een mooie triangel, halter of push-up bikini.

Zandloperfiguur

Zijn je heupen in verhouding met je schouders, heb je een duidelijke taille en iets vollere borsten? Dan heb jij een zandloperfiguur. En dan heb je geluk, want dan kun je kiezen uit heel veel verschillende bikini’s! Lucky you! Experimenteer en kijk welke jou het mooiste staat! Ben je nog niet zo bruin? Kies dan voor een felle kleur of een zachte pasteltint.

Zie je deze week de filmpjes voor het eerst? No worries! Start gewoon bij week 1 en je bent op tijd klaar voor de zomer!

Geniet van jullie nieuwe summer body, ladies!

Liefs,

Manon

P.S. Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

 

100 days HKMX

Shop de items hier:

Bikini Top/Broek | Geprinte bikini Top/Broek  | Kobalt blauw Top/Broek |