3 complete spring looks onder de €100

Het zonnetje is weer heerlijk doorgebroken en onze winterkleding verdwijnt weer achterin onze kasten (met deze tips kun je jouw wintergarderobe trouwens heel makkelijk en zorgvuldig opbergen). Het is weer de hoogste tijd om ons in frisse jurkjes, heerlijke jumpsuits en een lichte jeans te hijsen. En dat betekent dat we hard toe zijn aan een nieuwe garderobe. Maar gelukkig hoeft een complete fashionable outfit helemaal niet duur te zijn! Om jullie op weg te helpen hebben wij drie prachtige spring looks samengesteld die nog geen € 100 kosten.

Met een jumpsuit zit je altijd goed. Het is een multifunctioneel item, want je kunt een jumpsuit voor bijna elke gelegenheid dragen. Draag ‘m bijvoorbeeld tijdens een wat frissere lentedag met een mooi jasje. Zo creëer je op een simpele manier een instant casual chique outfit. In de avond verwissel je de sandals voor een paar flinke palen en je kunt zo door naar een feestje.

 

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”652026″]

 

Op een heerlijke, zonnige lentedag is dit fijne streepjesjurkje perfect. Met streepjes sla je de plank sowieso nooit mis, want ze raken simpelweg nooit uit de mode. Als het in de avond wat frisser wordt, trek je er een stoer denim jacket bij aan. Door een roze tas mee te nemen geef je de outfit direct wat kleur! And there you go!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”652081″]

Deze look speelt in op de pasteltrend die we de komende tijd veel gaan zien. De prachtige kanten top kun je prima overdag dragen door er een lichte spijkerbroek onder te dragen. De gorgeous earrings geven je outfit direct wat extra classiness. En door je haar te dragen in een Parisian bun (en zó maak je die) zijn de oorbellen goed zichtbaar.

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”652176″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »