3 knappe kapsels in 30 seconden!

Wie houdt er nou niet van zijn eigen bed? En dan vooral ’s ochtends, wanneer je hem helaas moet verlaten… But you have to, want je moet nog ontbijten, kleren aantrekken, opmaken én je haar doen. Dat laatste kan vooral erg irritant zijn omdat een knap kapsel nogal wat tijd vergt en vaak lastig zijn om te maken (helemaal wanneer je een bad hair day hebt). Lees hieronder hoe jij een 3 knappe kapsels in 30 seconden maakt!

Kapsels

1. Zijscheiding met twist
Maak een goede zijscheiding (dit kun je het best doen wanneer je je haar nat is) en pak een pluk aan de andere kant van je scheiding. Deze pluk draai je vervolgens achterwaarts in. Zet ‘m goed vast met een speld. Het is handig om hiervoor een goed type haarspeld te gebruiken. Een spuitje haarlak en ready!

kapsels

2. Halve opsteek
Pak een grote pluk haar aan de bovenkant van je hoofd. Kam diezelfde pluk van je haar een beetje tegen voor meer volume. Zet de pluk vast met een paar haarspeldjes. Voor een nonchalantere look trek je een paar haarplukjes los.Ook leuk: een kleine knot kan ook!

kapsels

3. Lage zijvlecht of staart
Voordat je begint met vlechten, zorg je voor volume bovenop het haar. Dit doe je door je haar bij de haarwortels iets tegen te kammen. Verdeel je haar naar één kant en begin met vlechten. Wil je niet zo’n classy vlecht maar een wat nonchalantere? Maak dan een zijscheiding en als je haar wat langer is, kun je de vlecht nog iets losser trekken. Als je geen ster in vlechten bent: een losse zijwaartse ponytail is net zo mooi!

Source: Camilla Phil