3 makkelijke gerechten om mee te nemen naar het park

Met deze hitte wil je alleen maar buiten zijn. Lekker in het park eten met je vriendinnen en genieten van de zon. Ga je vanavond in het park eten? Dan wil je natuurlijk wel iets dat je makkelijk kan meenemen. Al snel kom je uit op een salade, wraps en stokbrood met dips. Maar met een klein beetje voorbereiding, kan dat al een stuk leuker worden.

Watermeloen

Het allerlekkerste stukje fruit voor in de zomer. Toch? Het leuke van watermeloen is dat je er verschillende gerechten mee kan maken. Denk aan een salade met fetakaas erbij of maak een watermeloen juice.

Snackgroente

Naast alle stokbroodjes en wijntjes moet er toch wel iets gezonds bij zitten. Ga voor lekkere groentes zoals komkommer, paprika of wortels. Met hummus erbij is het lekker én gezond! Snijd het in stukjes en zeker weten dat het allemaal op gaat. Wil je het nog gezelliger maken? Rijg de stukjes groente aan een satéprikker.

Poké bowl

Je kan hem zelf maken of even afhalen bij je favoriete tent. Het is gezond, fris en vooral heeeeel makkelijk. Gewoon genieten dit.

EXTRA TIP: Sangria!

Zin om eens iets anders te drinken dan wijn? Maak zelf sangria! Heerlijk bij tapas en als je er maar genoeg fruit in doet, is het nog best gezond.

Wij hebben een aantal recepten voor je klaarstaan:

Zo maak je zelf witte sangria
Rosé sangria met Limoncello
Sangria met Licor 43