3 problemen die IEDEREEN heeft in de winter

De zomer is voorbij (het lijkt echt al jaren geleden). De bikini-stress is niet meer en dat fitness-abonnement heb je eigenlijk ook niet echt meer nodig. Het enige waar we ons nu nog zorgen om maken is wat het weer, het eten en de drank met onze huid doet.

Niet veel goeds kunnen we je vertellen. De hele dag door eten en drinken, veel vrije dagen (dus laat naar bed) en de hele dag binnen zitten met de verwarming aan. Niet bepaald de beste manier om het nieuwe jaar te beginnen voor je huid. Dit zorgt namelijk voor heel wat issues in de winter. Wij vertellen je hoe je er binnen no time weer vanaf bent en op je knapst het nieuwe jaar in gaat.

1. Velletjes op je lippen

Door de koude gure wind en het binnen zitten met de verwarming aan drogen je lippen uit. Hierdoor kunnen je lippen schraal worden en kan je losse velletjes krijgen. Niet heel mooi als je tijdens het kerstdiner een felrode lipstick draagt. Droge lippen voorkom je door ze goed te verzorgen met . Is het al te laat en heb je velletjes? Probeer dan zachtjes je lippen te scrubben.

2. Grauwe huid

De zon is al een paar maanden niet echt meer te zien in Nederland. Dat zomerse kleurtje is er inmiddels wel vanaf (perfect excuus voor een vakantie naar de zon). Je huid is droog en grauw. Daarom is het goed om je huid te blijven hydrateren. Dit kan je eenvoudig doen met een . Deze zorgt ervoor dat je huid de crèmes die je gebruikt beter opneemt. Zoals de hannah en . Deze producten zorgen namelijk voor een optimaal vochtgehalte. Bovendien verbeteren deze producten de fijne lijntjes en rimpels in je gezicht en krijg jij een gezonde conditie en mooie uitstraling.

3. Oneffenheden

Door al het eten en drinken tijdens de feestdagen en de korte nachtjes, waarbij je toch weer bent vergeten je make-up te verwijderen, kunnen er oneffenheden op je huid ontstaan. Het is daarom belangrijk dat je je huid goed schoonmaakt met de juiste producten. En zorg ervoor dat je deze routine onder de knie krijgt en nooit meer grijpt naar zo’n make-up reinigingsdoekje.

Winnen?

Wij mogen deze handige producten van hannah weggeven aan een van onze lezeressen. Wil jij een kans maken? Laat dan een reactie achter onder dit artikel!