4x iets anders dan een cocktailjurk voor een feestje

Waar je normaal gesproken het liefst gekleed gaat in klassieke jeans of een mooie stament broek, lijkt een feestje je opeens te verplichten tot het dragen van een jurk. En ook al zijn er genoeg bloedknappe cocktailjurken te koop, uiteindelijk gaat het erom dat jij je lekker voelt in wat je aan hebt.

De jumpsuit

Onze liefde voor de jumpsuit is groot, héél groot! Lees hier welke jumpsuit het beste past bij jou. Dit item kan namelijk echt altijd en overal. Dus ook voor een feestje. Extra fijn: je hebt je mooie party outfit met een jumpsuit ook snel samengesteld. Je hoeft alleen nog maar je schoenen uit te kiezen en eventueel een knappe blazer om eroverheen te dragen en je bent klaar.

Het pak

Niets zo sexy als een vrouw in pak! Ook in dit geval geldt dat afstyling je look van office proof kan veranderen naar party proof. Flinke hakken of een paar kitten heels, mooie accessoires, goed haar en een simpele tee zorgen voor een fantastische party outfit. De mooiste pakken hebben wij natuurlijk al voor je op een rijtje gezet.

Knap topje

Statement pieces zijn dé oplossing als je niet weet wat je aan moet trekken. Zo’n opvallend item kun je namelijk heel makkelijk met mooie basics combineren, zonder dat je outfit te saai is. Wij zijn gek op de opvallende tops. Deze hoef je ‘s avonds alleen nog maar te combineren met een mooie pantalon een paar loei hoge hakken eronder en je bent klaar! Onze favoriete opvallende tops shop je hier.

Schoenen

Give a girl the right shoes… Precies! En dat geldt ook zeker voor een feestje. Ga voor een paar met glitter! Waarom? Dat is heel simpel. Wanneer je deze shoes toevoegt aan je outfit, ben je meteen klaar om te gaan. Hoe je look er ook uitziet, deze knapperds geven je outfit meteen een instant upgrade. Nog niet overtuigd? Bekijk snel deze glitter paartjes.

Altijd handig als je het laat gaat maken
Zo blijft je make-up écht de hele dag (en nacht!) zitten

Je party look is niet compleet zonder!
Dit zijn de állerknapste earparty’s

Deze schoenen zijn écht een no-go.
>Do’s en don’ts voor de dresscode cocktail

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN