Zo blijft je make-up écht de hele dag (en nacht!) zitten

Geef toe: naast werken, je sociale leven en alles wat daar verder bij hoort hebben we niet veel tijd over. Over het algemeen zijn we allemaal altijd razend druk, vliegen we van afspraak naar afspraak en zijn we eigenlijk altijd met tien dingen tegelijk bezig. Je wilt je dan geen zorgen hoeven te maken over je make-up, toch?

Als je na een lange dag, gelijk door moet naar een working dinner (of feestje) en niet de hele avond in het toilet wilt staan om je make-up bij te moeten werken, zijn primers en finishing sprays je beste vriend. Het kost je misschien een paar minuutjes extra in de ochtend, maar als je dit stappenplan volgt, hoef je er de rest van de dag niet meer naar om te kijken!

Zo blijft je make-up écht de hele dag (en nacht!) zitten

1. Primer
Je begint altijd met de basis; een primer. De primer vormt een laagje tussen de huid en de make-up en voorkomt dat je make-up als een spons door je huid wordt opgenomen (en daar wordt je huid ook echt niet blij van). Bovendien egaliseert de primer je huid, waardoor foundation veel mooier én beter blijft zitten.

Foundationvlekken zijn dus verleden tijd! Koop jij altijd de verkeerde foundation kleur? klik dan hier. Draag je ook oogschaduw? Gebruik dan ook een oogschaduw primer! Dit gaat ophopingen in de arcadeboog tegen en zorgt ervoor dat kleuren mooier uitkomen. Vergeet het gedeelte onder je ogen niet, dat voorkomt dat je er aan het einde van de dag vermoeid uitziet.

[show_shopthepost_widget id=”2102331″]

2. Poeder
Na je foundation is het belangrijk dat je alles goed af poedert. Het beste is om dit te doen met een setting poeder. Dit is meestal een witte poeder en smelt perfect samen met de kleur van je huid. Kijk wel uit dat je niet teveel aanbrengt. Dit kan voor een cakey gezicht zorgen.

3. De rest van je make-up look
Hierna kan je de rest van je make-up aanbrengen zoals je het altijd doet.

4. Finishing spray
Voor dé finishing touch gebruik je een finishing spray. Deze spray zorgt ervoor dat je poederige make-up er een stuk egaler uitziet. En het fixeert je beauty look zodat je make-up urenlang blijft zitten. Zie het als haarlak voor je make-up!

[show_shopthepost_widget id=”2102335″]

Ze zijn bijna allemaal nog draagbaar ook!
De make-up trends van 2018

Gebruik jij het wel?
> Het make-up product dat we bijna niet gebruiken

Het is makkelijker dan gedacht.
> Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten