5 beauty items die de moeite niet waard zijn

Keer op keer komen er weer nieuwe producten op de markt en als je dan iets nodig hebt, heb je geen idee waar je moet beginnen. Want zelfs de reviews kan je al niet meer vertrouwen. Tussen al dat moois, zitten namelijk genoeg producten die echt niet de moeite waard zijn. Wij zetten ze op een rijtje:

1. Blotting sheets

Logisch, niemand wil een vette huid. Dus een aantal velletjes die je vette huid kunnen verhelpen, klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Helaas werkt de realiteit niet zo. Met een normale tissue klus je de klaar ook.

2. Scheerschuim

Maar eerlijk, waarom gebruik je überhaupt scheerschuim? Omdat het naast de scheermesjes staat. Op elke stockfoto staat scheerschuim met een scheermesje, dus ja, dat zal dan wel zo moeten. Nee, dus. Scheerschuim is er alleen maar om het scheren soepeler te laten verlopen. Datzelfde kan je bereiken met conditioner of bodylotion. Óf investeer in kwalitatieve scheermesjes, een van onze goede voornemens!

3. Anti-ageing creams

Jammer maar helaas, een face-lift in een potje bestaat nog steeds niet. Ouder worden we allemaal, gelukkig maar. Rimpels voorkomen is dus niet echt realistisch. Uitstellen wel! Hoe? Door je huid gewoon goed te verzorgen en te hydrateren.

4. Voet en elleboog crème

Een lotion die speciaal voor je voeten of speciaal voor je ellebogen is, is complete onzin. Iedere bodylotion is goed genoeg om ook voor je ellebogen en voeten te gebruiken. Hier hoef je echt geen aparte crème voor te kopen.

5. Dag en nachtcrème

Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal zoals hierboven. Een dag en een nachtcrème verschillen amper van elkaar. Een crème voor de dag en avond is meer dan genoeg.