5 items die elke stylish girl in haar kast heeft

Check snel wat jouw kast nog mist!

Er zijn kledingkasten vol met kleur, printjes, lichte of juist veel donkere kledingstukken. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, maar er bestaan items die echt élke stylish girl in haar kast heeft hangen. Bekijk hieronder welke vijf items in een kast van een fashion goeroe behoort (en voeg ze ook toe aan je eigen kast).

1. De perfecte jas

Elk modemeisje heeft de perfecte jas in haar kast. Het maakt niet uit hoe haar outfit eruitziet, wanneer ze haar jas erover aandoet ziet het er al super stylish uit. De trenchcoat is een van de favorieten. Maar ook een statement coat doet het altijd goed.

2. Mooie jeans

Ook de jeans behoort tot één van de vijf items. De perfecte jeans staat gewoon altijd mooi. Dit komt doordat ze draagt wat bij haar figuur werkt en past. Ze draagt er een oversized sweater op, of een fijne blouse. Can’t be wrong!

3. Goed jurkje

Een goed jurkje is onmisbaar in haar kast. Het perfecte jurkje kan ze dragen naar elke gelegenheid. Naar school of werk met knappe sneakers eronder, op een stapavondje trekt ze haar high heels aan en voor een meer edgy look draagt ze er stoere boots onder.

4. De witte blouse

Gewoon omdat ze ‘m zo fijn kan combineren! Elke outfit ziet er totaal anders uit terwijl je dezelfde blouse draagt. Classy op een kokerrok en stoer op een ripped jeans, it works.

5. Accessoires

Als je goed kijkt naar de modemeisjes op straat, doen ze niet heel veel anders dan de rest. Wat vooral opvalt zijn de accessoires. Want de juiste basics maken zij af met kleurrijke accessoires die iedere outfit afmaken. Denk aan een crossbody, een riem en natuurlijk sieraden.

 Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites