5 kapsels voor een sterke kaaklijn

Wil jij ook zo’n sterke kaaklijn als Angelina Jolie? Je kunt een goede kaaklijn creëeren door middel van het juiste kapsel. Geen plastische ingrepen dus, maar gewoon een nieuw kapsel!

Blunt bob

Zorg wel dat de lengte van de blunt bob iets langer is dan de kin. Als je de blunt bob tot op de kin knipt zal je kaaklijn niet meer te zien zijn, en dat willen we juist niét!

Pony

Een pony zorgt niet alleen voor een goede kaaklijn, het staat ook nog eens superleuk! (Dit zijn de redenen waarom je NU een pony moet nemen.) Zorg wel dat je pony een beetje rond geknipt is. Als je pony wat ronder valt, zal je kaaklijn beter te zien zijn.

Stijl zonder laagjes

Stijl lang haar zonder laagjes kan ook zorgen voor een goede kaaklijn. Maar dan wel echt zonder laagjes. Laagjes zorgen er namelijk voor dat alle aandacht daar naar toe gaat en dat de kaaklijn minder zichtbaar is.

Pixie cut

De pixie cut is een heel kort kapsel, maar wel een heel stoer kapsel! Met de pixie cut kun je ook heel goed je kaaklijn laten zien. Dus zeg JA tegen kort haar!

Schuine vlecht

Geen rechte, maar een schuine vlecht die je over je schouder kunt dragen. Een schuine vlecht kan er namelijk ook voor zorgen dat er een goede kaaklijn te zien is.

Wil je meer volume in je haar?
>6 volume boosting kapsels voor fijn haar

Of wil je er slanker uitzien?
>Door deze kapsels lijk je slanker!

PHOTOCREDITS : WEHEARTIT