5 kapsels waarbij je haar de hele dag mooi blijft zitten

Herken je dat? Je staat lang voor de spiegel en je haar zit eindelijk zoals je wil, maar na een paar uur is je kapsel uitgezakt. Al die moeite voor niets gedaan. Gelukkig zijn er ook een aantal haarstijlen die wél de hele dag mooi blijven zitten.

Messy bun

Het fijne aan deze haarstijl is dat het je totaal geen moeite kost, maar het ook nog eens de hele dag blijft zitten. Zorg dat je elastiek goed strak zit en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Als ‘ie wel uitzakt is het ook geen probleem, want het kost hooguit twee minuten om het weer te fixen. Awesome.

Braids

De vlecht is een geweldige haarstijl. Het houdt je haren uit je gezicht en het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Ga voor een klassieke vlecht, vissengraat of boxer braids. Is ook weer eens wat anders dan een simpele staart.

Half updo

Als je niet goed weet of je je haren nu los wil houden of het op wil steken, kun je voor de half updo gaan. Maak een knotje of een staart van de helft van je haren en klaar ben je. Maak wat plukjes los aan de voorkant voor een messy look en je hoeft de rest van de dag niet meer naar je haar om te kijken.

Haarbandjes

Misschien klinkt het logisch, maar met een haarbandje heb je verder ook geen omkijken meer naar je kapsel. Je haar blijft uit je gezicht en je ziet er ook nog eens leuk uit. Een scrunchie voor in je staart zorgt ook voor een leuke touch. 

Slapen met vlechtjes

Houd jij van een bos krullen, maar heb je geen zin om met de krultang aan de slag te moeten en zakt het dan binnen no time weer uit? Slapen met vlechtjes is de oplossing. Het geeft je de volgende dag mooi wavy haar. Een beetje haarspray en je bent gelijk klaar om de deur uit te gaan.

READ NEXT
5 producten die je haar en huid ‘s nachts mooier maken
5 haarkleurtrends voor aankomend najaar
De perfecte haarscheiding voor jouw gezichtsvorm