5 outfits die de modemeisjes dragen deze herfst

’s Ochtends kunnen we vaak uren voor onze kast staan. Soms kleden we ons drie keer om, terwijl we alleen maar een kleine boodschap moeten halen. Soms weten we het gewoon echt niet meer. Het eerste waar we dan kijken, is op Instagram. Want iedere dag komen er weer lookjes voorbij die zorgen voor de nodige outfit inspiratie.

Nu New York Fashion Week weer is begonnen kan je ook hier urenlang inspiratie op doen. De fijnste lookjes komen voorbij en als je geen inspiratie hebt voor je herfst-/wintergarderobe, wij hebben de fijnste lookjes op een rij gezet. Perfect wanneer de zomer overgaat naar herfst. Nu dus.

Suit up!

Een heerlijk pak is een echte investering. Je ziet tegenwoordig overal geruite pakken maar de pinstripe is heerlijk tijdloos. Lekker oversized, combineer je hem met een witte tee en sneakers.

https://www.instagram.com/p/BY4mLmrlM3a/?taken-by=sandrasemburg

Cool chick on the block

Ja, lekker zo’n opvallende kleur. Groen, mosterdgeel, roze en vooral rood zijn het komende seizoen populair. De vinyltrend is perfect om te combineren met deze vrolijke truien. Dit maakt het geheel weer wat stoerder.

https://www.instagram.com/p/BY2DPWQDmAN/?taken-by=jadeseba

Metallic

Kijk, daar heb je die ruit weer. We zeiden het al. En hoe GAAF om deze statement coat te combineren met een futuristische metallic boot. Perfect met een jeans en een witte top, laat die jas en laarsjes het werk maar doen.

https://www.instagram.com/p/BY700uenVtJ/?tagged=nyfw

Opvallend casual

Hoe doet ze het toch, he? Caroline slaat de spijker weer op zijn kop. Ze draagt de meest basic look en toch knalt ze van je scherm. Een mooie witte blouse, witte sneakers, de nieuwste Chanel ‘Gabrielle’ bag en dan zo’n heftige metallic broek. Als goud iets too much is voor je (wat geheel begrijpelijk is) kies dan voor een broek met een streep, ruit of met een opvallende print zoals leopard.

https://www.instagram.com/p/BY7mTLWDUZW/?taken-by=stylesightworldwide

Classic denim

Je jeans laat je nooit in de steek en is altijd een goed item om naar te grijpen. Uitgekeken? Geef hem dan een update met je schaar. Knip de onderkant af en laat het einde rafelen.

https://www.instagram.com/p/BYyv3BoFYU8/?taken-by=collagevintage2

 

PHOTO CREDITS JADESEBA