5 redenen waarom je eigenlijk echt een zonnebril draagt

Oké, zonnebrillen zijn er om je ogen te beschermen tegen de zon. En natuurlijk is dat de main reason waarom we allemaal massaal met een zonnebril rondlopen als de eerste zonnestralen tevoorschijn komen. Maar zoals de meeste waarschijnlijk wel kunnen beamen is dit niet de enige reden.. Soms is er zelfs geen zonnetje aan de lucht en zet je alsnog die donkere bril op! Want er zijn namelijk nog veel meer dingen waar jouw sunglasses ideaal voor zijn.

1. Mensen bespieden
Bijna iedereen is hier schuldig aan. Je vindt het heerlijk om de mensen om je heen eens lekker te bespieden en met een zonnebril gaat dit wel heel makkelijk. Zie je daar een hottie lopen? Je kunt gerust een paar (of heel veel) minuten blijven staren. Hij ziet toch niet waar jouw ogen op gericht zijn. Zorg er wel voor dat je niet intussen ook aan het kwijlen bent want dat ziet die namelijk wel!

2. Fashion statement
Yep, er zijn inmiddels zoveel knappe varianten dat de zonnebril een echt fashion statement is geworden. Op zoek naar een accessoire om je outfit helemaal af mee te maken? Grab your sunglasses!

3. Hide!
Gisteren iets te diep in het glaasje gekeken? En vandaag moet je toch echt naar de supermarkt.. Hoe ga je die enorme kater dan verbegen? Hoppakee, gewoon even je zonnebril op en niemand ziet die ultra grote kringen onder je ogen!

4. Fierce lady
Met een zonnebril op voel je je toch net even wat meer fierce. En dit kan je een hele confidence boost geven!

5. Meisje, ik ben boos
Soms heb je van die dagen dat je even helemaal nergens en in niemand zin hebt. Op zulke dagen is je zonnebril je beste vriend. Je kunt namelijk gerust door de stad lopen, niemand aankijken en chagrijnig zijn;).

6. Hallo China
Krijg jij bij het minste geringste beetje licht al van die aantrekkelijke kleine oogjes? Tja, zo ga je hem natuurlijk nooit veroveren. The perfect solution: een zonnebril!

Shop hier je favo zonnebril!

[show_shopthepost_widget id=”1755716″]

 

Source: Sincerely Jules