5 redenen waarom je NU Stranger Things wil gaan kijken

Als je deze serie nog niet hebt gezien, moet je dat NU gaan doen. Stranger Things is een regelrechte hit! Meeslepend, grappig en nog vijf andere redenen waarom je deze serie niet gemist mag hebben!

1. Eleven is geweldig! 
Sinds de lancering van de serie is ze ontzettend beroemd geworden. Ze zat op de eerste rij bij New York Fashion Week, ging langs bij Louis Vuitton en ze staat al op de cover van een magazine, Millie Bobby Brown.

De twaalfjarige Millie Bobby Brown speelt de hoofdrol in de hitserie Stranger Things. Haar Instagram account heeft inmiddels al 1,4 miljoen volgers! Wat deed jij toen je twaalf was?

https://www.instagram.com/p/BKtHPx5j2pd/?taken-by=milliebobby_brown

2. De acteurs
Winona Ryder is te zien in deze prachtige serie. Ze speelt de moeder van een jongen die is verdwenen. Zijn drie beste vriendjes gaan op zoek naar hem. En deze jonge acteurs zijn niet alleen heel schattig maar ook heel goed in hun werk! Chapeau!

3. Back to the eighties
De serie speelt zich af in de jaren ’80. De serie voelt aan als een echte klassieker en heeft veel weg van films als E.T. en The X-Files. Maar ook de kleding zorgt ervoor dat we even helemaal teruggaan naar de eighties. Love it! 

4. Het is rete-spannend
De achtdelige serie heb je in een weekend afgezien. De serie is zo spannend dat je echt niet kan stoppen met kijken. Dit is dus het ideale plan voor dit weekend.

5. Een tweede seizoen
Vanaf morgen staat er een gloednieuw seizoen online. Yes, we want more! 

 

READ NEXT
15 Netflix series die je nu kan kijken
Hoe kijk jij series? Dit zegt namelijk alles over je persoonlijkheid
Deze series op Netflix hoor je gezien te hebben

Photo credits: milliebobby_brown