5 uitgaansoutfits met jeans

Heb je niet zo’n zin om too dressed up naar de kroeg of een club te gaan? Dan kun je ook lekker in een spijkerbroek uitgaan. Maar hoe zorg je nou dat je ook in een spijkerbroek er chic en stijlvol uitziet? Wij hebben vijf uitgaansoutfits met broek waar je ook zeker in zult stralen!

Zwarte Spijkerbroek + Witte Blouse + Zwarte Hakken

Een basic, maar elegante outfit. Je kunt bij deze outfit nog een rode crossbody bag bij dragen en wellicht ook wat rode lippenstift.

Mom Jeans + Off-shoulder Top + Metallic Hakken

In de boyfriend jeans zouden ook nog wat scheuren mogen zitten. Maak de outfit af met een leuke clutch en jij bent ready to go!

Flared jeans + T-shirt + Blazer + Laarzen met Hak

Een flared jeans kun je zeker aan met uitgaan. Je kunt deze leuk combineren met een blazer. Doe er comfortabele laarzen onder en klaar!

Ripped denim jeans + T-Shirt + Hakken

Kies voor een opvallend T-shirt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een T-shirt met pailletten. Met een leuk tasje en een paar hoge hakken eronder ben je al snel klaar. En je zult zeker alle aandacht krijgen.

Cropped jeans + Blouse + Hakken

Een cropped jeans kun je ook hartstikke leuk aan met uitgaan. Je kunt ook hier weer hele leuke hakken onder dragen. Een beetje lippenstift en je bent klaar om te gaan.

Dit zijn de outfit formules zodat je altijd weet wat je aan kunt doen
>De outfit formules waardoor je meer tijd over houdt!

En dit zijn de leukste uitgaanstasjes 
>Dit zijn de 12 leukste uitgaanstasjes

PHOTOCREDITS : LITTLEBLACKBOOTS