6 knappe Spaanse merken die je wil leren kennen

Niet alleen via de Nederlandse sites kun je leuke items kopen voor de zomer, maar ook via de Spaanse sites. Vooral de Spaanse merken ontwerpen comfortabele, zomerse kleding. Maar je zult deze merken alleen niet zo snel vinden in Nederland, helaas! Gelukkig hebben wij ze op een rijtje gezet zodat je toch je perfecte summer garderobe kunt creëren.

Nice Things Paloma S.

De collecties van Nice Things Paloma S. bestaan vooral uit wijde items, van wijde broeken tot kimono’s. Nice Things Paloma S. is niet trendgevoelig, maar verkoopt items die vooral lekker zitten. Het merk is onder andere te koop in Barcelona, Ibiza, Mallorca, Valencia en nog veel meer steden in Spanje. En niet alleen in Spanje is dit merk te koop, maar ook in Portugal, Frankrijk en nog veel meer landen! Dus als je dit jaar op vakantie gaat, kun je dit merk best wel eens tegenkomen!

Sunad

Sunad is een verzameling van prachtige shirts, jurken en overhemden. De kleding is lekker luchtig en het zit daarom erg lekker. De kleding is ook speciaal gemaakt om mee te reizen en er wordt veel gebruik gemaakt van neutrale tinten zodat de kleding tijdloos is. Het merk Sunad kun je tegenkomen in Barcelona, Zwitserland, Rusland en New York.

Bimba y Lola

Bimba y Lola heeft 226 winkels in 13 landen en ze hebben niet alleen maar accessoires. Ze verkopen onder andere jurken, tops en rokken. Maar ze blijven bekend om de kleurrijke accessoires. Je kunt dit merk in bijna elk land in Europa tegenkomen (behalve in Nederland), maar ook buiten Europa zoals in Mexico en Costa Rica.

 

Masscob

Er wordt veel gebruik gemaakt van luchtige stoffen met leuke zomerse prints. Je kunt deze kleding altijd aan, of het nou in het weekend is of naar je werk. Masscob is zelfs te koop in Nederland, dus misschien heb jij al items van dit merk in je garderobe!

 

Valentina Garí

De Spaanse ontwerper Valentina Garí besluit een eigen kledinglijn te starten met zachte kleuren. Een verzameling van comfortabele en gemakkelijke kleding is een goede omschrijving van de collecties. Door haar creativiteit zijn de items net even anders dan normaal. Valentina Garí is te koop in Barcelona, Madrid, Formentera en Menorca.

Formenteraguamarina

Dolores Luque begon met een blog genaamd Formenteraguamarina in 2008. Ze werkte op dat moment in Palma de Mallorca en kon daar haar inspiratie kwijt met een online-boetiek. Het zijn vooral zomerse accessoires die je goed kunt gebruiken op bijvoorbeeld het knappe eiland Formentera.

 

Alleen de Spaanse vrouwen weten hoe je je fashionable kunt kleding in de zomer
8 fashion tips van Spaanse vrouwen

En de Zara is natuurlijk ook vol Spaans
13 dingen die jij nog niet wist over ZARA

 

PHOTOCREDITS : TIMEFORFASHION